Bio.
Perry Zuidam

  • tijdsduur
    30 minuten
  • geluid
    inprik set (geluid is mogelijk)
  • prijs
    op aanvraag

 

 

De afgelopen jaren heeft Perry zich verder ontwikkeld.

Inmiddels staat Perry Zuidam al 20 jaar op de planken en heeft hij sinds een aantal jaren geleden van zijn hobby zijn beroep weten te maken.

Perry Zuidam begon zijn muzikale carrière 20 jaar geleden onder leiding van Annie de Reuver ( Zelf zangeres en Ontdekster van o.a. vader Abraham, Ben Cramer, Corry Konings en Dries Roelvink)

Bij Annie de Reuver werd de basis gelegd van de optredens en kreeg hij een goede scholing op zang en performance gebied.

Ook werden de eerste single’s opgenomen o.a. met Johnny Hoes.

Het bekendste nummer wat Perry daar opnam is “Onder je balustrade (2000)

Na verloop van tijd besloot Perry zijn eigen weg te gaan ( terwijl het contact met Annie de Reuver altijd bleef)

En werkte Perry vervolgens samen met o.a Gaby Dirne, Ger Oerlemans , Hans Bedeker en Martin Sterken.

In de periode van 2002 tot en met 2012 kwamen er diverse single’s uit met verschillend succes.

Lichaamstaal ( 2003), Cappuccino ( 2007), Winter ( 2009) en ik wil een knoopje aan je bloesje zijn (2013 ) bereiken allemaal een plaats in de Nederlandstalige top 30.

In deze periode begonnen ook de optredens van Perry toe te nemen en zo kwam hij naast de bruiloften en partijen ook in grotere zalen terecht zoals verschillende theaters in het land en Ahoy Rotterdam.

In 2011 besloot Perry om verder de muziek in te gaan als professional en wist hij vanaf dat moment zijn brood te verdienen in de entertainmentbranche.

De afgelopen jaren heeft Perry zich verder ontwikkeld en hard gewerkt aan zijn carrière.

Dit heeft tot het resultaat geleid dat hij een zeer drukke agenda heeft en brengt zijn cd producties uit bij VNC Music.

In de afgelopen 2 jaar heeft Perry samen met zijn Producer Laurens van Wessel ( o.a. ook producer van Frans Bauer) hard gewerkt aan het eerste debuutalbum van perry zuidam welke in Oktober 2017 is uitgekomen.

Op deze CD hoor je hoe breed het repertoire van Perry is van Vlotte dansbare nummers en meezingers tot mooie ballades komen voorbij op het album “Over leven & Liefde”.

Begin 2018 heeft Perry van zich laten horen met zijn nieuwe single “Jij kunt niet altijd 16 zijn, die zowel in de zalen als op radio en TV goed aanslaan

Ook is Perry inmiddels al 3 jaar het vaste gezicht in een Nederlandstalige Dinnershow welke zijn vaste plek heeft in Breda, maar ook op locatie is te boeken.

Perry Zuidam zijn optredens zijn geschikt voor alle leeftijdsgroepen en Perry past zich daarbij dan met zijn repertoire aan aan het publiek.

Naast zijn eigen liedjes zingt hij ook een breed Nederlandstalig repertoire met allemaal bekende meezingers.

Naast de reguliere shows heeft Perry ook een speciaal Seniorenprogramma welke vooral geschikt is voor de seniorendoelgroep.

Perry Zuidam zijn optredens worden altijd voorzien van professioneel geluid, er zijn diverse muzieksets aanwezig.