Bio.
Glenn Thienpondt

  • tijdsduur
    30 minuten
  • geluid
    Incl. monitor set
  • prijs
    op aanvraag

 

 

Ik ben tevens Prins Carnaval van België 2016.

Hallo iedereen,
Ik ben Glenn. Ik ben een jonge gast die  geboren en getogen is in de mooie Oost-Vlaamse Stad Gent. Van kinds af aan zit muziek en zang al in het bloed. Zo speelde ik maar liefst 12 jaar lang in een jeugddrumband, waar ik het instrument snaartrommel bespeelde. Op iets latere leeftijd heeft de zangmicrobe mij dan ook te pakken gekregen. Zo zette ik mijn eerste stappen op het podium tijdens de Gentse feesten op de welbekende Korenmarkt. Daar was ik toen te gast in het voorprogramma van Christoff.
Zo is mijn muzikaal avontuur jaar na jaar blijven groeien. Ik speel nu al ruim 4 jaar shows in het Gents met de jongerengroep “De Seene” van vzw Dreidekker Producties o.l.v.  Nico Lenny en dit telkens tijdens de Gentse feesten. Ik begin nu ook meer en meer solo optredens te doen en dit meestal met de Nederlandstalige nummers, zowel ambiance als rustige nummers. Ik zing natuurlijk ook de Gentse meezingers. Jullie kunnen mij misschien ook wel herkennen van het tv-programma “Komen Eten” waar ik heb aan deelgenomen. Ik ben tevens Prins Carnaval van België 2016.
Bij mij staat plezier en ambiance altijd op de eerste rij. Ik kijk er alvast naar uit om jullie te mogen begroeten en te entertainen met heel veel plezier en een stralende lach.
Met vriendelijke muzikale groeten.

Glenn boeken?